20 Eylül 2014 Cumartesi

Vali Topaca veda turlarında


2010 yılından beri ilimizde Vazife yapan, son Valiler Kararnamesiyle Hataya atanan İzmit Valisi Ercan Topaca veda ziyaretlerine devam ediyor. Vali Ercan Topaca; Şehir Güvenlik Müdürlüğü, Derince Kaymakamlığı, Körfez Kaymakamlığı ile Körfez Belediyesini ziyaret ederek protokol Azalarıyla vedalaştı. Ziyaretinin ilkini Şehir Güvenlik Müdürlüğüne gerçekleştiren Topaca, önce şeref defterini imzaladı ve Şehir Güvenlik amiri Levent Yarımel ile bir Zaman sohbet etti.





ELİ KOLU OLDUNUZ

Vali Topaca burada bir konuşma yaparak, “4.5 yıldır Beraber çalışıyoruz. İzmit fazla hareketli bir yer.  Bu nedenle herkes büyük fedakarlıklarla çalıştı. bilhassa Güvenlik Müdürlüğündeki arkadaşlarımız iş olduğu her an koşturdular. Kentin huzurunun sağlanmasında sizlerin fazla mühim katkıları var. Bizlerin eli kolu oldunuz. Bu fedakarlığınızdan dolayı teşekkür ediyorum yorumlamasında bulundu.



 







SIKINTILI OLAYLAR

Topaca konuşmasına şöyle devam etti: “Polis fedakarlık demektir. Bu işleri arkadaşlarımızın gönül rızasıyla ve severek yaptıklarını düşünüyorum. Tabiki bu işler gerçekleşirken Küçük tefek aksaklıklar, eksiklikler olabiliyor. Bunlar hiç mühim değil. mühim olan genel hizmetin yürüyüp yürümediğidir. Kocaelide bu hizmetler gebze temizlik şirketleri fazla güzel yürüdü. Şuana kadar yaşadığımız süreçte fazla sıkıntılı olaylar da oldu. Tekrar bu Hadiseleri sağduyuyla Sıhhatli bir Biçimde aştık. Buda sizlerin Yardımı ve hoşgörüsüyle oldu





KAPIM HEP AÇIK

Hepimizin bu ülkeye borcu var. Bu borçların ödenmesi, hizmetlerin yerine getirilmesiyle oluyor. Ben de kendi borcumu en güzel Biçimde ödemeye çalıştım. Hataya giderken de gönül huzuruyla gidiyorum. İnşallah Hatayda hizmetimize devam edeceğiz. Kapım sizlere her Süre açık. Bir derdiniz, sıkıntınız olduğunda her Süre beklediğimi bilmenizi isterim. İskenderun Güç bir kent ve dualarınızı bekliyoruz. Ziyaretin sonunda vali Ercan Topaca, Şehir Güvenlik amiri Levent Yarımele el işlemesi çini Çiçeklik ve saat Armağan verdi.



 







HEDİYELER VERİLDİ

Ercan gebze temizlik şirketleri Topacanın bir sonraki ziyareti Derince Kaymakamlığına oldu. Derince Kaymakamı Mesut Yıldırıma veda eden ve güzel bir sohbet gerçekleştiren Topaca, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğluna da giderek veda turlarına devam etti. Burada kaymakam Şirinoğlu ile Hususi bir görüşme yapan Ercan Topaca, Körfez Belediye reisi İsmail Barana da uğradı. Topaca ile Olabildiğince eğlenceli bir sohbet gerçekleştiren belediye reisi İsmail Baran, kendisine günün anısına fincan takımı takdim ederek, yeni görevinde başarılar diledi.



gebze temizlik şirketleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder