6 Eylül 2014 Cumartesi

Olta Balık - Şehrin En Değişik Balık Restoranı .


gebze temizlik şirketleri

En Değişik En eğlenceli Ortam



Olta Balık, restoranın hem iç hem de dış kısmında müşterilerine İzmitte partneri benzeri bulunamayacak Değişik bir atmosfer sunuyor.



Mavi – Ak masa ve sandalyeleri, Çağdaş ve Yalın döşenmiş iç ortamı, ağaçlar ve Hususi çiçekler arasındaki teras ve bahçe kısmı ile kendizi İzmitten Henüz fazla bir Ege Kenarında gibi hissetiriyor.



 



Tasarım ve Konseptin Yaratıcısı;



Emre Gökdua

 



Olta balıkın yenilenmiş hali bundan yaklaşık 1 buçuk Sene önce İzmitli mimar Emre Gökdua tarafından tasarlandı. kocaelideki bir gebze temizlik şirketleri fazla Sosyetik mekanın tasarımında imzası bulunan Emre Gökdua, Olta balıkta da yeteneğini konuşturdu.



Sahildeki balık restoranları arasında en Değişik en kaliteli ortama sahip olan restoranın müşteri kitlesi de son derece nezih ve kaliteli.



Bir Yunan tavernası modeli ile planlanan restoranın son derece Çağdaş ve şık bir izlenimi bulunuyor. Çalan müziklerden ortamın Bütün ambiyansına, menü çeşitliliğinden hijyen ve kaliteye kadar her konuda fazla Değişik bir konumda bulunan Olta balık restoranının Yanlızca Kocaeli değil Adapazarı ve İstanbuldan da müdavimleri var.



İsterseniz yemyeşil ağaçlar ve çiçeklerle çevrili son derece gebze temizlik şirketleri güzel ışıklandırmalı bahçesinde isterseniz eğlenceli iç bölümünde Mükemmel deniz ürünlerinin tadına bakabilir, dostlarınız veya ailenizle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.



 



Herşey gebze temizlik şirketleri Taze



Olta balık menüsündeki Bütün balıkları günlük olarak Karadeniz ve İstabuldan alıyor. Mutfaktan çıkan Bütün Malzemelerin taze ve en iyi kalitede olduğu Olta balık restoranı dönemsel olarak Hususi spesiyaller de hazırlıyor.



 



Sushi De Var



Olta Balıkta sushi de bulabilirsiniz. Menüsü bir hayli Varlıklı olan olta balıkta Hususi sushi ustaları tarafından gebze temizlik şirketleri bir fazla orjinal sushi Türü de yapılıyor.



Özel peynir tabakları, Değişik tatlı Türleri de Olta balıkta keyifle yiyeceğiniz Hususi lezzetler.



Olta Balıkta balık ve deniz ürünlerinin tadına bakmak, nefis ortamında keyifle vakit geçirmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.



 



İletişim;



gebze temizlik şirketleri 1.6em;>Olta Balık Tel: 0262 322 90 96



www.oltabalik.net



gebze temizlik şirketleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder