30 Eylül 2014 Salı

Cafe Life açıldı


gebze temizlik şirketleri

Hasan Özgen ve Özgür Özgenin sahibi olduğu Cafe Life Körfez Güney Mahallesinde düzenlenen bir açılışla kapılarını açtı. Kafenin açılışına; Körfez Belediye reisi İsmail Baran, Körfez Ticaret Odası reisi Mustafa Efe, ilçe müftüsü Hasan Erdoğan ile fazla sayıda Şahıs katıldı. gebze temizlik şirketleri Kafe sahipleri gelen misafirlerini kapıda karşıladı, örnek bir Konut sahipliği sergiledi. İşletme sahiplerinden Hasan Özgen, açılışa gelenlere ve kendilerine Yardım verenlere teşekkür etti. 





GENÇLERİN ARKASINDAYIZ 

İşletmecisi Hasan Özgen, Körfezlilere ve vatandaşlara Henüz iyi hizmet verebilmek için Çağdaş bir işletme açtıklarını da söyledi. İlçe müftüsü Hasan Erdoğanın yaptığı dua ile açılış kurdelesi kesildi. Açılışın Peşinden konuşan belediye reisi Baran, “Genç girişimci arkadaşlarımızın gebze temizlik şirketleri her Süre arkasındayız. Yapmış oldukları projeleri destekliyor, projelerini hayata geçirebilmek için Bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz dedi. 





KÖRFEZE Zor KATIYOR

Ticaretin bu Devirde ne kadar Güç olduğunun da altını çizen reis Baran, “Gıda alanında açılan işletmelerin Sıhhat ve hijyenik açısından vatandaşlarımıza Henüz iyi hizmet verebilmeleri için denetliyor ve gözetim gebze temizlik şirketleri altında tutuyoruz. Bugün esnaflığın ve ticaretin ne kadar Güç olduğunu görüyoruz. Böyle modern, hijyenik işletmelerin açılması Körfezin gücüne Zor katıyor diye konuştu. Konuşmaların Peşinden katılımcılara çeşitli gebze temizlik şirketleri ikramlarda bulunuldu



 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder