16 Eylül 2014 Salı

10 günde bin 236 Şahıs Müracaat yaptı


Bu Sene 38 Farklı branşta hizmet verecek olan Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK)nda kayıtlar 1 Eylül tarihi itibariyle başladı ve yoğun bir Biçimde devam ediyor. Derince Belediyesinin vatandaş eğitim gebze temizlik şirketleri müdürlüğüyle eğitime yönelik projeler çerçevesinde uygulamaya geçirdiği DER-MEKte yeni dönem kayıtlarında geride kalan 10 günlük süreçte Müracaat sayısı bin 236 oldu. 





HEDEF 5 BİN KİŞİ

Bu yıl; Mersincik Bilgi ve Sanat Evi, Kusachi Bilgi ve Sanat Merkezi, Derince Belediyesi Gençlik Merkezi, Yenikent Sosyal Tesisleri, Sırrıpaşa Kurs Merkezi ve Çınarlı Mahalle Konağı olmak üzere altı Farklı merkezde ve 38 Farklı branşta eğitim verecek olan DER-MEKin kayıtlarına ilçe vatandaşı yoğun Alaka gösterirken, geçtiğimiz Sene 3 bin 750 kişiye kurslar veren merkezde Misyon bu Sene iki dönem sonunda 5 bin kişiye ulaşmak.





EN YOĞUN BAŞVURU...

38 Değişik Meydanda kursların düzenleneceği DER-MEKte şu Anne kadar yapılan başvurular arasında en yoğun ilgiyi step-aerobik kursları aldı. 10 günlük süreçte 236 şahsın Başvuru ettiği step-aerobik kurslarını 170 Şahıs ile gebze temizlik şirketleri iğne oyası, 156 Şahıs ile dikiş kursları ve 80 Müracaat ile satranç kursları takip ediyor. 20 Eylül tarihine kadar devam edecek olan Müracaat süreciyle Alakalı isteyenler 223 10 11 numaralı telefonu arayarak ayrıntılı bilgi alabilir.



 



gebze temizlik şirketleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder