19 Eylül 2014 Cuma

Goodyear, plaket aldı


Goodyear Kocaeli Fabrikası; iş güvenliği, çevre ve sürdürülebilirlik konularında bir gebze temizlik şirketleri önceki yıla göre gösterdiği iyileşme ve hedeflerini gerçekleştirme mevzusunda gösterdiği performansla 2013 senesi “İş Güvenliği, Çevre ve Sürdürülebilirlik Başkanlık Ödülünün sahibi oldu. Fabrika adına ödülü üretim direktörü İtimat Loğoğlu, üretim amiri Gökhan Aktaş, iş güvenliği ve çevre amiri Gönül Yüzbey, sendika Kafa temsilcisi Salih Gür ve iş emniyeti temsilcisi Mustafa Teke, Küresel gebze temizlik şirketleri operasyonlar reis yardımcısı Greg Smithden teslim aldı.





KRİTERLER BELİRLEDİ 

Goodyear Kocaeli Fabrikası; 2013 yılını sıfır mühim iş gebze temizlik şirketleri kazası (OSHA) ile tamamlamış olması, yekün kaza oranında suratta 40 iyileşme gerçekleştirmesi, Goodyear gerekliliklerine ve yasal gerekliliklere caiz çalışılması ve yapılan denetleme sonucundaki başarıları, solvent kullanım hedeflerinde suratta 10 iyileştirme sağlaması, çevre kazası çevre uygunsuzluklarının olmaması, depolamaya hiç atık gönderilmemesi, enerji, su kullanımı, sera gazı emisyonlarının azaltılması gibi kriterlerle bu yılki ödüle gebze temizlik şirketleri layık görüldü. 





İZMİT EKİBİNİN BAŞARISI 

Goodyear Küresel Operasyonlar reis Yardımcısı Greg Smith, Kocaeli Fabrikası yöneticileri tebrik ederek, “İş güvenliği, çevre ve sürdürülebilirlik konusundaki performansın iyileştirilmesi Kocaeli ekibinin büyük başarısıdır. Henüz da önemlisi, Kocaeli ekibi bu başarıyı Bütün Personellerin katılımını sağlayarak elde etmiştir. Kocaeli Fabrikası, Goodyear gerekliliklerini ve yasal Şartları vakitinde yaptığı başarılı çalışmalarla yerine getirmiştir. Bu ödülü Kocaeli fabrikasına vermekten büyük Sevinç ve gurur duyuyoruz. Kocaeli fabrikasının başarıları artarak gebze temizlik şirketleri devam etmesini umuyoruz dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder