20 Eylül 2014 Cumartesi

Ergsan A.Ş.den ‘ışıltılı konutlar


gebze temizlik şirketleri

Gölcük, Ergsan A.Ş. İdare Kurulu reisi Mimar Yalçın Ergenin öncülüğünde yeni bir Hayat alanına Henüz kavuşuyor.  ‘Leed For Homes sertifikalı ilk Ev projesi “TWINKLE HOMES gebze temizlik şirketleri Gölcük Kavaklıda inşa edilmeye başlanıyor. esas atma merasimi bugün saat 11.00de yapılacak. Işıltılı, parıltılı manasına gelen ‘TWINKLE, Ergsan İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin patentli inşaat markası olarak hayata geçiyor. TWINKLE projeleri Leed For Homes Sertifika adayı olarak proje ve inşaat süreçlerine başlamış gebze temizlik şirketleri bulunmaktadır. 





HAYAT BOYU KULLANIM

Bu sertifika, Dizayn ve inşaat Prosesini zora sokan maliyetli ve meşakkatli bir Misyon olsa da Ergsan A.Ş. dünyanın kaynaklarının tükendiği, çevre zararlarının arttığı bu Devirde yeni mimari yaklaşımlarla farklılıklar yaratmaya çalışıyor. Ergsan A.Ş., 1999 depreminden sonra eski cazibesine kavuşmaya Personel Gölcük için Hususi bir projeyle katkı sunmak istedi. ‘LEED FOR HOMES sertifikasının güvencesi altına edinilen proje; üretimden başlayarak Yaşam boyu kullanım Proseslerini kapsayan, sürdürülebilir bir yaklaşım getirmektedir. 





İLK 5 MÜŞTERİYE ÖZEL

Tasarım ve uygulamada estetik güzellik, caiz iç donanım v.b. derhal aklımıza gelebilecek beklentilere karşılık gelen bir projenin gebze temizlik şirketleri yanı sıra enerji verimliliği sağlayan, çevre dostu işlevleri olan bir yapılaşma Gölcükte Yaşam bulacak. Birbirinin Benzer 2 bloktan oluşan projede; tümü 3 oda 1 salon olan, yekün 20 daire bulunmakta. Daireler Değişik kullanıcılara Değişik alanlar ve Değişik fiyatlarla hitap ediyor. Daireler; gebze temizlik şirketleri 130 metrekareden 220 metrekareye değişen büyüklüklerdedir. TWINKLE HOMES ilk 5 müşterisine Hususi 195.000 TL-285.000 TL arasında değişen fiyatlarla satışa başlamıştır. Konutlar, Kavaklı Mahallesi Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi arkasında inşa edilecek.



 



gebze temizlik şirketleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder